Author Topic: Pravila foruma  (Read 14052 times)

informator

  • Guest
Pravila foruma
« on: March 02, 2009, 10:44:09 PM »
Pravila foruma dravinjskadolina

Vljudno vabljeni vsi, ki se želite razpisati o turistični ponudbi v dravinjski dpolini!!!


POSLANSTVO FORUMA

Ta forum je namenjen diskusiji o turizmu v dravinjski dolini, njenemu razvoju ter spodbudah za prihodnost, pa tudi vsem diskusijam, ki so povezane s trenutnim dogajanjem v dravinjski dolini.

 
PRAVILA FORUMA

1. Spoštovanje sogovornikov, drugih diskutantov, uporabnikov. Upoštevaj človekovo pluralnost. Preklinjanje in žaljenje diskutantov je prepovedano. Ukrepi: opozorilo, ob nadaljnih kršitvah pa izključitev.

2. Preden odpreš novo temo preveri, v katero tematiko spada in če morda že ne obstaja. Naslov naj bo jasen in naj kaže vsebino. Nepotrebne, žaljive in nemoralne teme so prepovedane.

3. Zaradi boljšega razumevanja na forumu večinoma uporabljaj knjižni pogovorni jezik.

4. Prosim, ne podvajaj odgovorov. Temu se izogneš tako, da na gumbek POĹ LJI klikneš samo enkrat, četudi ne pošlje takoj, raje malo počakaj. V primeru da se post podvoji, to sporoči moderatorju teme, da zbriše odvečni post. Pred objavo sporočila klikni na gumb predogled in prihranil/-a si boš morebitno popravljanje sporočila.

5. Uporabniki, ki bodo neaktivni več kot 120 dni bodo izbrisani.

6. Dejanja administratorjev in moderatorjev niso stvar debate na forumu. Morebitne kritike pošljite administratorju oz. moderatorjem osebno in jih natančno argumentiraj.

7. Uporabnik, ki ne bo upošteval pravil bo opozorjen in nato odstranjen.

8. Administracija tega foruma si pridržuje pravico kadarkoli sprementiti ta pravila in to brez posebne predhodne najave.

9. Ta pravila stopijo v veljavo dne 1.03.2009.


PRAVILA OB REGISTRACIJI NA FORUM

1. Ob registraciji na forum je obvezno navesti elektronski naslov.

2. Po uspešni registraciji boste na vaš elektronski naslov prejeli pošto, na katero boste morali odgovoriti v 3 dneh, drugače vas brišemo.


« Last Edit: June 19, 2013, 10:15:15 PM by pero »